Πολιτική

Προϋπολογισμός 2023: Ο Γιάννης Οικονόμου «καρφώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισε τις αμυντικές δαπάνες

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία του Προϋπολογισμού 2023 στάθηκε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επειδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες.

«Οι πολίτες βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου για την ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό 2023, καθώς «σε ένα κρίσιμο θέμα όπου η στάση μας αποτιμάται με πράξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Στο νέο προϋπολογισμό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, σε ένα ζήτημα που οι πολίτες και η ελληνική κοινωνία απαιτούν συναίνεση και κοινή στάση, σε ένα κρίσιμο θέμα όπου η στάση μας αποτιμάται με πράξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση. Οι πολίτες βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας: Το Πυροβολικό εισέρχεται στη νέα εποχή με την «Ατζέντα 2030»
«Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας. Ένα Όπλο το οποίο εισέρχεται στη νέα εποχή με την "Ατζέντα 2030" και θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα ολιστική αρχιτεκτονική Άμυνας»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας