Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα στον Νίκο Αναστασιάδη – «Πυλώνες ασφαλείας Ελλάδα και Κύπρος»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρέθεσαν γεύμα στον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη το μεσημέρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατά το γεύμα τονίστηκε, επίσης, ότι η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως υπεύθυνες δυνάμεις προσηλωμένες στο Διεθνές Δίκαιο και στους κανόνες που απορρέουν από αυτό.

geuma mitsotaki anastasiadi

geuma mitsotaki anastasiadi

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε στον Νίκο Αναστασιάδη την στήριξή του σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Το γεύμα ήταν το αποχαιρετιστήριο γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Νίκο Αναστασιάδη, καθώς ο Κύπριος πολιτικός έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την πολιτική σκηνή μετά τις επικείμενες εκλογές στο μαρτυρικό νησί.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 5
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης