Κόσμος

ΗΠΑ: Σκύλος… σκότωσε με τουφέκι το αφεντικό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας κυνηγός στις ΗΠΑ σκοτώθηκε από… το σκύλο του, όταν αυτός πάτησε ένα γεμάτο τουφέκι στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Συγκεκριμένα, στο πίσω κάθισμα ανοικτού ημιφορτηγού, όπου ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει είδη κυνηγιού και τουφέκι, ο σκύλος πάτησε πάνω στο όπλο με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκπυρσοκρότηση, όπως έκανε γνωστό το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάμνερ, στην πολιτεία Κάνσας.

Το θύμα, 30 ετών, ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού όταν χτυπήθηκε από τη σφαίρα. «Υπέκυψε στο τραύμα που υπέστη επιτόπου». «Η έρευνα συνεχίζεται, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κυνηγετικό δυστύχημα», πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.

Τα όπλα είναι εξαιρετικά διαδεδομένα στις ΗΠΑ, ειδικά σε αγροτικές περιοχές. Ο αριθμός τους στη χώρα είναι μεγαλύτερος από αυτόν των κατοίκων.

Τα τραγικά δυστυχήματα, στα οποία εμπλέκονται σε αρκετές περιπτώσεις παιδιά που παίζουν με όπλα, είναι συχνά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Η Κούβα αποδέχθηκε αμερικανική βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων – Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε αλλαγή
Ο Ρούμπιο που έχει καταγωγή από την Κούβα και αντιτίθεται στην κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν να αποφύγουν τη χρήση βίας και σημείωσε ότι προτιμούν «μια διπλωματική λύση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
Πολιτική θύελλα στην Τουρκία μετά την καθαίρεση του Οζγκιούρ Οζέλ: Δεν παραδίδει την ηγεσία του CHP και καλεί σε «αντίσταση» – «Δεν πάω πουθενά»
Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης μιλά για «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του κόμματος και προαναγγέλλει μαζικές κινητοποιήσεις - Την ηγεσία αναλαμβάνει ξανά ο τέως πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ