Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι του Νικολό Τζανιόλο, κάλεσε την αστυνομία ο παίκτης της Ρόμα

Οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι του Νικολό Τζανιόλο, κάλεσε την αστυνομία ο παίκτης της Ρόμα
reuters

Οπαδοί της Ρόμα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Νικολό Τζανιόλο, το βράδυ της Κυριακής (29.01), θέλοντας να… τα πούνε με τον παίκτη της ομάδας.

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασε ο Νικολό Τζανιόλο, βλέποντας τις σχέσεις του με τους οπαδούς της Ρόμα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Νικολό Τζανιόλο είναι εδώ και λίγο καιρό «ξένο σώμα» στη Ρόμα, καθώς έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα. Η Μπόρνμουθ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά ο παίκτης φέρεται να καθυστερεί το deal, αφού.. θέλει την Μίλαν.

Η καθυστέρηση αυτή, προκαλεί πρόβλημα στην Ρόμα, αφού η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες (31.01) και ι “τζιαλορόσι” δεν μπορούν να αποκτήσουν αντικαταστάτη.

Οι οπαδοί φαίνεται πως πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, μερίδα φίλων της Ρόμα βρέθηκαν κάτω από σπίτι του σε προάστιο της ιταλικής πρωτεύουσας, ζητώντας του να κατέβει για να τα πουν από κοντά, ενώ τον κατηγόρησαν πως είναι ο βασικός λόγος για την κακή πορεία της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Την ίδια στιγμή, οι λογαριασμοί του 23χρονου επιθετικού στα social media δέχονται αρκετά υβριστικά μηνύματα. Τελικά, ο 23χρονος επιθετικός αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, με παρέμβαση της οποίας, η ένταση εκτονώθηκε, με τους οπαδούς να απομακρύνονται από το σημείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις