Επιχειρήσεις

Ολυμπία Οδός: Tο έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 11%, η Πατρών – Πύργου προχωράει τάχιστα

Η πρόοδος της Ολυμπία Οδού, στο κομμάτι Πατρών – Πύργου βρέθηκε στην επίκεντρο του 11ου Regional Growth Conference, το πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου ο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 11%, ενώ οι εργασίες προχωρούν τάχιστα και βάσει χρονοδιαγράμματος. Πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο έργο θα έχει όφελος στην ανάπτυξη, στην προσβασιμότητα, στη μεταφορά προϊόντων και στην αύξηση του τουρισμού.

Τέλος, αναφερόμενος στην Γέφυρα των Σερβίων, στην οποία διατάχθηκε έρευνα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας τόνισε πως θα πρέπει να δημιουργηθεί μητρώο γεφυρών, να υπάρξει επιθεώρηση, σύνταξη μελέτης συντήρησης και τέλος εργασίες σε αυτές κάθε τρία με έξι χρόνια.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ – ΜΠΕ Ηλίας Παλιαλέξης.

olimpia odos papak DT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε αναλυτές: Το ισχυρό χαρτοφυλάκιο έργων εγγυάται την μελλοντική κερδοφορία
Η εταιρεία να παραμένει προσανατολισμένη στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους της, επιτυγχάνοντας ισορροπία μεταξύ νέων επενδύσεων και επιστροφών κεφαλαίου, αναφέρει ο επικεφαλής του Ομίλου
Το logo της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ