Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάικλ Όουεν: Φιναλίστ καλλιστείων βρέθηκε νεκρή στον στάβλο του παλαίμαχου επιθετικού

Μάικλ Όουεν: Φιναλίστ καλλιστείων βρέθηκε νεκρή στον στάβλο του παλαίμαχου επιθετικού
ΑΠΕ

Είδηση σοκ! Τραγικό θάνατο βρήκε η 25χρονη “βασίλισσα της ομορφιάς” Τζέσικα Γουάλεϊ στους στάβλους του παλαίμαχου διεθνή Άγγλου ποδοσφαιριστή, Μάικλ Όουεν. Ο θρύλος της Λίβερπουλ και οι εργαζόμενοι του στάβλου του, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Τζέσικα Γουάλεϊ έχασε τη ζωή της το πρωί της Τρίτης (28.03) στο “Manor House Stables” του Τσέσαϊρ, ιδιοκτησίας του Μάικλ Όουεν.

Η 25χρονη εργαζόταν ως υπεύθυνη μεταφορών, κατέρρευσε την ώρα της εργασίας της και παρά τις πρώτες βοήθειες που της δόθηκαν, δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η αστυνομία έσπευσε στους στάβλους του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ και απέκλεισε το ενδεχόμενο, ο θάνατος της Τζέσικα Γουλαλεϊ να προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.

Η φίλη της άτυχης κοπέλας, Άλισον Σάμιουελ, δήλωσε στη βρετανική Sun ότι η Γουάλεϊ πέθανε αφού έπεσε από το άλογό της, ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε γρήγορα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Αγγλία, ο Μάικλ Όουεν έφτασε στους Manor House Stables με δάκρυα στα μάτια, αφού θεωρούσε σαν κόρη του την κοπέλα.

Το 2019, η Τζέσικα Γουάλεϊ εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό Miss Tourism Universe που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό και μπήκε στην τελική δεκάδα. Παράλληλα με τον στάβλο του Όουεν, φέρεται να δούλευε για τον σεΐχη Hamdan bin Rashid Al Maktoum του Ντουμπάι, ο οποίος διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο στάβλων με καθαρόαιμα άλογα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις