Κόσμος

ΗΠΑ: Άνδρας πυροβόλησε μαζορέτες όταν άνοιξαν κατά λάθος την πόρτα του αυτοκινήτου του

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε μαζορέτες στο Τέξας, όταν η μία από αυτές προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, αφού το μπέρδεψε με το δικό της.

Το νέο αυτό επεισόδιο με πυροβολισμούς εντάσσεται σε μια σειρά παρόμοιων συμβάντων στις ΗΠΑ: Την περασμένη εβδομάδα στο Μιζούρι ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήγε σε λάθος διεύθυνση για να παραλάβει τα μικρότερα αδέλφια του και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον πυροβόλησε.

Και στη Νέα Υόρκη, μια 20χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το Σάββατο όταν την πυροβόλησαν επειδή έκανε λάθος ενώ αναζητούσε το σπίτι ενός φίλου της και μπήκε με το αυτοκίνητό της στον χώρο στάθμευσης ενός άλλου σπιτιού.

Στο Τέξας, στην κωμόπολη Έλτζιν, μια στιγμή αφηρημάδας φαίνεται ότι προκάλεσε τη δυσανάλογη αντίδραση ενός άνδρα, στο πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ.

Τα κορίτσια επέστρεφαν από την προπόνησή τους και σταμάτησαν στο σουπερμάρκετ όπου κάποιες από αυτές είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους νωρίτερα.

Η Χέδερ Ροθ, η μία από τις τέσσερις έφηβες μαζορέτες, άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου, νομίζοντας ότι ήταν το δικό της. Είδε όμως ότι μέσα βρισκόταν ένας άνδρας και επέστρεψε σε άλλο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τρεις φίλες της. Ο άνδρας βγήκε τότε από το όχημά του και πλησίασε το αυτοκίνητο στο οποίο είχε ήδη επιβιβαστεί η νεαρή.

«Είδα τον άνδρα να βγαίνει από την πλευρά του συνεπιβάτη και κατέβασα το παράθυρο για να του ζητήσω συγγνώμη. Έβγαλε το όπλο και άρχισε να μας πυροβολεί», αφηγήθηκε η Χέδερ στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KTRK.

Δύο από τις κοπέλες τραυματίστηκαν. Η μία, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Ο δράστης, ο 25χρονος Πρίντο Τέλο Ροντρίγκες, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία του Έλτζιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe