Πολιτική

Εκλογές 2023 -Live News: «Ναυαγεί» η συνεργασία Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα λάβει μέρος στις εκλογές με το το δικό του κόμμα το «ΕΑΝ» και όχι με το κόμμα Κασιδιάρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στον χώρο της ακροδεξιάς και του φασιστικού μορφώματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει «διαζύγιο» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση άλλων συνεργατών ενώ τελειώνει και η διορία του Ηλία Κασιδιάρη να καταθέσει το δικό του αίτημα με τους «Έλληνες» καθώς γνωρίζει πως θα πάρει το μπλόκο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ενώ οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να πάρουν το «πράσινο φως» για να κατέβουν στις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Ηλίας Κασιδιάρης, γνωρίζοντας πως έχει χάσει τις βουλευτικές εκλογές, έχει ως στόχο να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσει κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την κοινωνία με μέτρα όσο κρατάει η κρίση
«Αν χρειαστεί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία με εθνικούς πόρους και όπου χρειάζεται να αναλάβουμε και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες» τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα 18
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς στους οποίους ζούμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Άκης Σκέρτσος για συμφωνία με Chevron: Η Ελλάδα δυναμώνει γεωπολιτικά και ενεργειακά
Ο υπουργός Επικρατείας συνδέει τη συμφωνία για τις έρευνες νοτίως της Κρήτης με την ενίσχυση της εθνικής ισχύος και επιτίθεται στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στη Βουλή
Άκης Σκέρτσος
ΚΚΕ κατά της καμπάνιας του ΥΠΕΘΑ για τη στράτευση γυναικών: «Είμαστε ριζικά αντίθετοι»
Το τμήμα της ΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας κάνει λόγο για επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους πολέμους και απορρίπτει το κυβερνητικό επιχείρημα περί ενίσχυσης της άμυνας
Γυναίκες στον στρατό 8