Πολιτική

Κουμουτσάκος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος δεν άρχισε μόνο την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος του Βόρειου Τομέα Αθηνών από την πόλη του, την Κηφισιά. Δεν ήταν μόνο ότι εκατοντάδες Κηφισιώτες έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους στο Μουσείο Γουλανδρή για να ακούσουν την ομιλία του μαζί με τους δυο μονομάχους για τον Δήμο Κηφισιάς, τον νυν δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον δυναμικά ανερχόμενο Βασίλη Ξυπολυτά.

Ήταν και η μαχητική ομιλία του Γιώργου Κουμουτσάκου που εντυπωσίασε τον κόσμο. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να συστρατευθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης και της παράταξης να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια, περήφανη, διεθνώς ακτινοβολούσα και εσωτερικά ευημερούσα.

koumoutsakos

«Δέσμευσή μου είναι να υπηρετήσω έντιμα τις αρχές και τις αξίες τις οποίες σήμερα μοιράζομαι μαζί σας», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Αυτή την καταπληκτική ισορροπία τού να είμαστε πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές. Δημοκράτες αλλά και με σεβασμό στο νόμο και στην τάξη. Ευρωπαίοι αλλά όχι και υποταγμένοι στις επιλογές της Ευρώπης.
Λαϊκοί άνθρωποι αλλά όχι λαϊκιστές. Φιλελεύθεροι αλλά ποτέ κοινωνικά ανάλγητοι. Μετριοπαθείς, αλλά χωρίς να υποτασσόμαστε συνειδητά στη γοητεία των άκρων.

koumoutakos

Και αυτή την παράταξη θα συνεχίσω να υπηρετώ, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια…»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 20
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11