Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με προβλήματα την προετοιμασία του για το αποψινό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Σέρτζι Κανός μπορεί να επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού και ο Ουσεϊνού Μπα να κρίθηκε έτοιμος, ωστόσο ο Ζοζέ Ανιγκό είδε τους Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Χουάνγκ να έχουν ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολοι, παρά το γεγονός πως βρίσκονται κανονικά στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να μην αγωνιστούν, με τον προπονητή του Ολυμπιακού αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Τζολάκης θα βρίσκεται σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπα και τον Ντόη να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο, Στα άκρα θα είναι οι Ρέαμπτσουκ και Ροντινέι.

Στον άξονα, εάν δεν αγωνιστούν οι Χουάνγκ – Εμβιλά, τότε οι Σαμασέκου, Κασάμι θα έχουν το προβάδισμα. Ο Φορτούνης θα κινείται στο ένα άκρο και ο Μπιέλ ή ο Μασούρας στο άλλο, με τον Βαλμπουενά στη θέση “10”. Στην κορυφή θα είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις