Πολιτική

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Κουτσούμπας στον Λευκό Πύργο: «Να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες»

«Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, να κάνει αυτό που δεν περίμεναν όλοι όσοι με την πολιτική τους υποθήκευαν τις ζωές μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ μπροστά στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας από την εξέδρα μπροστά στον Λευκό Πύργο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως ο λαός μπορεί με την ψήφο του να αναδείξει ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

KOUTSOUMPAS  INTIME

«Η Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει ότι ο λαός έχει τα κότσια να τα βάζει με όλους αυτούς που φαίνονται πανίσχυροι, αλλά δεν είναι. Λέμε με σιγουριά λοιπόν, ότι μπορεί να κάνει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ σε όλη την πόλη, με άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε δήμο», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αυτές τις πέντε μέρες που μένουν, μπορούμε να κάνουμε τη νύχτα μέρα, να κοκκινίσουν ξανά οι εργατουπόλεις του Ευόσμου, να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες».

KOUTSOUMPAS  INTIME

Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, «μέσα σε αυτές τις εκλογές από όλη την Ελλάδα γεννιέται ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα: Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που με καθαρό μυαλό βγάζουν καλύτερα συμπεράσματα και κατανοούν ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τυχαία.

KOUTSOUMPAS  INTIME

Βλέπουν, είπε καταλήγοντας ο κ. Κουτσούμπας, ότι για να βελτιωθεί η ζωή μας ψάχνουμε κάτι περισσότερο από το να ψάχνουμε τον λιγότερο χειρότερος που θα αποδειχτεί τελικά, χειρότερος από τον προηγούμενο. Γι’ αυτό και απαντούν συνεχώς “κανένας” στην ερώτηση, ποιος είναι πιο “κατάλληλος” από τους δύο για να κυβερνήσει!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 8
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Χωρίς έρεισμα» οι αντιδράσεις της Τουρκίας για τον ελληνικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Νωρίτερα, η τουρκική διπλωματία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι πέτυχε την έγκριση από την ΕΕ ενός συμπληρωματικού χάρτη θαλάσσιου σχεδιασμού που επεκτείνεται πάνω σε περιοχές τουρκικής διεκδίκησης
ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Åîùôåñéêþí Íßêïõ ÄÝíäéá ìå ôïí Ãåíéêü ÃñáììáôÝá ôïõ ÍÁÔÏ ÃÝíò Óôüëôåíìðåñãê, ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. 
(EUROKINISSI