Ελλάδα

Ναυάγιο στην Πύλο: Άγνωστοι έριξαν κόκκινη μπογιά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Κόκκινη μπογιά και φέιγ-βολάν πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του κτηρίου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Υπάλληλοι της Διεύθυνσης ενημέρωσαν το πρωί την Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Χτες, επίσης διαμαρτυρόμενοι για το ναυάγιο στην Πύλο, αντιεξουσιαστές έριξαν κόκκινη μπογιά στο σιντριβάνι που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Αθηνά Παπαχρήστου, η αγρότισσα που είχε δωρίσει ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου
Η Αθηνά Παπαχρήστου που ξόδεψε τότε όλες τις οικονομίες της είχε ζητήσει ως αντάλλαγμα μόνο ένα πράγμα: Όταν περνά το ασθενοφόρο κάτω από το σπίτι της, το πλήρωμα να χτυπάει τη σειρήνα
Η Αθηνά Παπαχρήστου 24