Πολιτική

Εκλογές 2023 – Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιογράφους στην αγορά Μοδιάνο

Στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα πριν τις εκλογές. Η συνάντηση έγινε σε χαλαρό κλίμα, με φαγητό και ποτά.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, χαιρέτισε και ευχαρίστησε του δημοσιογράφους, στους οποίους είπε αρχικά ότι η εκστρατεία για τις εκλογές ήταν εξοντωτική για όλους.

TSIPRAS THESSALONIKI  INTIME

«Έπλεξα να συνδυάσω το κλείσιμο της προεκλογικής μας καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με τους δημοσιογράφους εδώ δεν είναι το κέντρο και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο 12 μήνες το χρόνο και η Θεσσαλονίκη παίζει σημαντικοί ρόλο», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τόνισε με νόημα ότι: «Την επόμενη ήμερα θα είμαστε εκεί».

TSIPRAS THESSALONIKI  INTIME

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με δημοσιογράφους για θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

TSIPRAS THESSALONIKI  INTIME

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρισκόταν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Αργυρόπουλος, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου, ο αναπληρωτής γραμματέας, Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αμπατζάς.

TSIPRAS THESSALONIKI  INTIME

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους και στη Βασιλέως Ηρακλείου, όπου αντάλλαξε χειραψίες και συνομίλησε με αρκετούς τουρίστες.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σάλος για την διαφήμιση της Adidas με drones στην Ακρόπολη - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτει το υπουργείο Πολιτισμού
Το Υπουργείο είναι σε επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να διερευνηθεί η τήρηση ή μη της διαδικασίας αδειοδότησης της υπερπτήσης drone
Ακρόπολη 3