Πολιτική

Εκλογές 2023 – Έφη Αχτσιόγλου για exit poll: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε η Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, στο OPEN, σχολιάζοντας το exit poll για τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. 

Σύμφωνα με το exit poll ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να λαμβάνει ποσοστό από 16,1% με 19,1% (μέσος όρος: 17%).

Κληθείσα να σχολιάσει αν και κατά πόσο η ηγεσία του κόμματος ευθύνεται για το δυσάρεστο αποτέλεσμα και αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν η νίκη ή η ήττα θέμα ατομικής ευθύνες, αλλά μόνο συλλογικής.

Μάλιστα επέμεινε σε αυτό, επαναλαμβάνοντας πως η ευθύνη για την ήταν είναι συλλογική και θα πρέπει να εξεταστεί στις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος που θα ξεκινήσουν την επόμενη μέρα των εκλογών. «Είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί», είπε η κα Αχτσιόγλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις απασχόλησης – Η Ελλάδα προοδεύει
«Δημιουργούμε μέρα με τη μέρα μια πιο δίκαιη και καλύτερα αμειβόμενη αγορά εργασίας, με στόχο τα 950 ευρώ κατώτατο μισθό και τα 1.500 ευρώ μέσο μισθό έως το 2027» - Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Μάκης Βορίδης: Είναι δυνατόν να κάνεις εγκληματική ενέργεια με νόμιμες πράξεις;
«Το "έγκλημα" μου είναι ότι συμφώνησα με την υπηρεσιακή εισήγηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την εφαρμογή μιας Υπουργικής Απόφασης, αυτή της τεχνικής λύσης, και ότι ζήτησα την παραίτηση του προέδρου του οργανισμού»
Ο Μάκης Βορίδης 12