Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ στο «κάδρο» των Πειραιωτών

Στη λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάξι Γκόμες της Τράμπζονσπορ.

Στο “στόχαστρο” των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την επίθεση της ομάδας έχει μπει και ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός Μάξι Γκόμες, γνωστός των Κορδόν και Μαρτίνεθ από τη θητεία του σε Θέλτα και Βαλένθια.

Ο 26χρονος επιθετικός συμπαίκτης των Μπακασέτα και Σιώπη πήγε στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την μετακίνησή του από τη Βαλένθια να κοστίζει 3 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα της Τραπεζούντας και έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές, “μετρώντας” επτά γκολ και έξι ασίστ. Ο Μάξι Γκόμες όμως φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ κι έτσι δεν θα έλεγαν “όχι” σε ενδεχόμενο πώλησής του.

https://www.youtube.com/watch?v=bk95oopZkMo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο άλλος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Oι επενδύσεις του Greek Freak σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι φιλανθρωπίες και τα ντιλ εκατομμυρίων
Από το sportswear και τις ομάδες μέχρι την τηλεϊατρική, τον χώρο της διασκέδασης και το real estate ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν επιτυχημένο επιχειρηματία
Γιάννης Αντετοκούνμπο 6