Αθλητικά

Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Ματιέ Βαλμπουενά

Ο Απόλλων Λεμεσού προσπαθεί να φέρει στην Κύπρο τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Απόλλων Λεμεσού έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και έχει μεγάλη ζήτηση.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι η κυπριακή ομάδα ελπίζει να κλείσει άμεσα το deal, καθώς οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ από τη συμφωνία.

Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε για μία τετραετία στον Ολυμπιακό, μετρώντας 18 τέρματα σε 150 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.