Αθλητικά

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με 7 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση κοκαΐνης

O πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, τιμωρήθηκε με επτά χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο του Ρότερνταμ.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τους πράσινους τη σεζόν 2013-2014, είχε εισάγει σύμφωνα με ολλανδικά μέσα δύο παρτίδες κοκαΐνης, βάρους 74 και 105 κιλών.

Ο Μέντες θεωρούνταν ύποπτος ότι προσπάθησε να εισάγει στη χώρα 1300 κιλά κοκαΐνης, αλλά αρχικά αθωώθηκε. Τελικά, όμως αποδείχτηκε πως προετοίμαζε την εν λόγω εισαγωγή στη χώρα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Ο Ολλανδός κρίθηκε ένοχος και για την πώληση τους, ενώ τιμωρήθηκε και για δωροδοκία, καθώς είχε δώσει 100.000 ευρώ σ’ έναν ναυτιλιακό υπάλληλο για να περάσει το εμπορευματοκιβώτιο ναρκωτικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αταμάν: «Έχω ενημερώσει τον πρέσβη της Τουρκίας για τις προσβολές κατά της χώρας μου» – Αποχώρησε έξαλλος από τη συνέντευξη τύπου
«Πείτε μου ένα πράγμα, δείχνουν την ελληνική σημαία, πόσοι Έλληνες παίζουν στον Ολυμπιακό;», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού
Ο Τούρκος προπονητής των «πρασίνων» στη διάρκεια του Game 4 των τελικών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ 14