Κόσμος

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου: «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Λιζέτα Νικολάου αλλά, σύμφωνα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον της σπουδαίας τραγουδίστριας, οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες.

Η Λιζέτα Νικολάου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά ύστερά από ατύχημα που είχε σε καφετέρια. Η γνωστή τραγουδίστρια έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η κατάστασή της, σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (09.08.2023) δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Στην εφημερίδα μίλησαν πολλοί φίλοι της Λιζέτας Νικολάου, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καληώρας. «Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή.

Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο», είπε ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, ανέφερε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη μέρα από το ατύχημα φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Με την είδηση του ατυχήματος είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν για την υγεία της. Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου, είπε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμάς τους ίδιους. Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή. Λιζέτα, γύρισε κοντά μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχηγός του ακροαριστερού κόμματος, Ζαν Λυκ Μελανσόν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2027
«Έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Από την πλευρά μας, όλα είναι έτοιμα – υπάρχει ομάδα, πρόγραμμα και ένας μοναδικός υποψήφιος» λέει ο Μελανσόν
Ζαν Λικ Μελανσόν
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την «Επιχείρηση ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ για τα πλοία που έχουν εγκλωβιστεί
Η επιχείρηση των ΗΠΑ για την απελευθέρωση των πλοίων στα Στενά του Ορμούζ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί - Παράλληλα, ο Τραμπ έκανε λόγο για «πολύ θετικές συζητήσεις» με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ