Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παλλήνη δίπλα στην Αττική Οδό
Αθλητικά

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 2-2: «Έσωσαν» τον βαθμό οι Βαυαροί

Η Λειψία προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι Βαυαροί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και εν τέλη να πάρουν ένα πόντο από την αναμέτρηση.

Η Λειψία κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και κατάφερε μέσα σε επτά λεπτά να σκοράρει δυο γκολ.  Στο 20΄ Οπεντά έκανε το 1-0, με τον Λουκέμπα στο 26΄ να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.

Παρόλα αυτά η Μπάγερν στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή, με τους παίκτες του Τόμας Τούχελ να πετυχαίνουν δυο γκολ και να αποφεύγουν την ήττα.

Ο Χάρι Κέιν στο 57ο λεπτό σκόραρε για το 2-1, ενώ στο 70΄ ο Σανέ έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Μπάγερν παρέμεινε στην 3η θέση της Bundesliga με 14 βαθμούς σε 6 αγώνες, δυο πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ