Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δίνουμε καθημερινές μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να προστατευθεί η Δημοκρατία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών και η δράση του παρακράτους που έστησε εντός του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης, στάθηκε στο πλευρό όλων των θυμάτων. Προεχόντως δε, του κ. Ανδρουλάκη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή του με τίτλο: «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε και δίνει καθημερινές μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να προστατευθεί η Δημοκρατία», σημειώνει ότι «από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε να αποκαλύψει η ΕΥΠ ποιοι είναι οι υποτιθέμενοι εθνικοί λόγοι για τους οποίους τέθηκε υπό παρακολούθηση ο κ. Ανδρουλάκης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αντιθέτως, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ο πρόεδρός του συνεχίζουν τον μονομέτωπο αγώνα τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον κ. Μητσοτάκη. Τακτική που ακολούθησαν όλο το διάστημα πριν από τις εθνικές εκλογές, υπονομεύοντας συνειδητά κάθε προοπτική συγκρότησης μιας προοδευτικής κυβέρνησης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να αντιμετωπίζει ως μοναδικό εχθρό του τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Προσθέτει ότι «η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το επιβεβαιώνει» και σχολιάζει ότι «πέραν τούτου, μόνο ως ‘δώρο’ προς τον κ. Μητσοτάκη μπορεί να εκληφθεί, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρωτοφανή θεσμική εκτροπή στο κοινοβούλιο με θύμα την ΑΔΑΕ και με προφανή στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ανεξαρτήτως των μικροπολιτικών παιχνιδιών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει ευθέως: ποιοι ήταν οι επικαλούμενοι εθνικοί λόγοι της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: «Όλα τα μέρη πρέπει να τηρήσουν πλήρως τους όρους – Έτοιμη η Ελλάδα να διαδραματίσει τον ρόλο της»
Το υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι χαιρετίζει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τη λήξη του πολέμου στη Γάζα
Πανηγυρισμοί για την επιστροφή των ομήρων
Το δηκτικό σχόλιο Μητσοτάκη για την απουσία Σαμαρά στην παρουσίαση βιβλίου του Στυλιανίδη, η χειραψία με Καραμανλή και τα «πηγαδάκια»
Επρόκειτο για ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στην επαναπροσέγγιση που έχει επιχειρηθεί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 23