Κόσμος

Τζίτζι Χαντίντ: Απειλές θανάτου για την οικογένειά της μετά τις δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, γράφει το TMZ

Η οικογένεια της Τζίτζι Χαντίντ δέχεται απειλές θανάτου επειδή το διάσημο μοντέλο τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης στον πόλεμο στο Ισραήλ. Μάλιστα, τα πράγματα έχουν γίνει τόσο άσχημα που αναγκάστηκαν να πάρουν μέτρα αυτοπροστασίας, γράφει το αμερικανικό TMZ.

Η Τζίτζι Χαντίντ «έσπασε» τη σιωπή της στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης της Χαμάς που πυροδότησε τον αιματηρό πόλεμο στο Ισραήλ με χιλιάδες αθώα θύματα.

Το μοντέλο αρχικά κράτησε επιφυλακτική στάση, αλλά οι τελευταίες της δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων έχουν προκαλέσει την οργή των Ισραηλινών.

«Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό στη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση. H καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική κι η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς», έγραψε το διάσημο μοντέλο, που έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη κατά το ήμισυ, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίντ:

Gigihadid Instagram

Και η απάντηση του ίδιου του κράτους του Ισραήλ:

«Kοιμήθηκες την τελευταία εβδομάδα; Ή απλά γυρνάς την πλάτη σου στα μωρά των Εβραίων που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι απόλυτα ξεκάθαρη για το ποιον υποστηρίζεις. Σε βλέπουμε».

Gigihadid Instagram

Gigihadid Instagram

Πηγές που επικαλείται το αμερικανικό TMZ αναφέρουν πως κάθε μέλος της οικογένειας Χαντίντ, συμπεριλαμβανομένων των Gigi, Bella, Anwar, ακόμη και των γονιών τους, του Mohamed και της Yolanda, έχουν λάβει δυσοίωνα μηνύματα που τους έχουν κάνει να φοβούνται για τη ζωή τους.

Το δημοσίευμα του TMZ:

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτές οι απειλές θανάτου έρχονται μέσω email, των social media, μέχρι και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα άγνωστοι να αποκτήσουν πρόσβαση και έτσι να εξαπολύουν απειλές κατά των Χαντίντ.

Οι στενοί συγγενείς αλλά και η ίδια η Τζίτζι Χαντίντ είναι πλέον αναγκασμένοι να αλλάξουν αριθμούς για να βάλουν ένα τέλος.

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, λέει το TMZ, που ο πατέρας, Μοχάμεντ Χαντίντ σκέφτεται να πάει στο FBI για να ζητήσει βοήθεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν καταδίκασε σε θάνατο με απαγχονισμό πράκτορα της ισραηλινής Μοσάντ – Είχε συλληφθεί το 2023
Ο επικεφαλής των δικαστών στο Ιράν, Γολαμχοσεΐν Μοχσενί Εζεΐ, ζήτησε να γίνονται με γοργές διαδικασίες οι δίκες των προσώπων που κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
Επίθεση του Ισραήλ στην Τεχεράνη του Ιράν
Το «θαύμα της θέσης 11A»: Δύο επιζώντες από αεροπορικά δυστυχήματα σε Ινδία και Ταϊλάνδη με διαφορά δεκαετιών και μια ανατριχιαστική σύμπτωση
Ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης της Air India καθόταν στην ίδια ακριβώς θέση με έναν Ταϊλανδό επιζώντα το 1998 – Η θέση 11A έγινε θρύλος στο διαδίκτυο, αλλά οι ειδικοί προειδοποιούν
Ruangsak Loychusak