Πολιτική

Ραγκούσης: Έκανε καταγγελία για ψεύτικο προφίλ που τον παρουσίαζε να ζητάει χρήματα για την υποστήριξη Τζουμάκα

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook με το όνομα Ec Stevi, ανέφερε πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως το ο πρώην υπουργός ζητούσε από μέλη του κόμματος χρήματα μέσω SMS για την στήριξη της εν λόγω υποψηφιότητας.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δημοσιοποίησε το όλο θέμα με το ψεύτικο προφίλ μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, όπου έκανε λόγo για «μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο» και τόνιζε πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί «αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά και στον Παύλο Πολάκη.

Τόνιζε ότι ο συνάδελφός του φαινόταν να αντάλλαξε μηνύματα με τον εν λόγω προφίλ.

Από την άλλη όμως, ξεκαθάριζε ότι είναι βέβαιος πως ο Παύλος Πολάκης «δεν έχει καμία σχέση με αυτή την άθλια ανάρτηση».

ragkousis facebook kataggelia

ragkousis facebook kataggelia

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Αλέξης Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών για το νέο κόμμα: Όλα στην ώρα τους, επιστρέφω τώρα για να υπάρξει κανονικότητα
Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και έδωσε το στίγμα της πολιτικής του επανόδου, συνδέοντάς την με την ανάγκη αλλαγής πορείας σε οικονομία, θεσμούς και εξωτερική πολιτική
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
69