Πολιτική

Μητσοτάκης από Φθιώτιδα: Νέο μήνυμα στην κυβέρνηση και αιφνιδιαστική επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ – «Συνεχίζουμε χωρίς αλαζονεία»

Νέο μήνυμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για αποφυγή αλαζονικών συμπεριφορών έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Φθιώτιδα.

«Εδώ ξεπεράσαμε το 50% στη Ν.Δ., ένα ποσοστό το οποίο πιστεύω ήταν μία επιβράβευση της σοβαρής δουλειάς που έγινε την προηγούμενη τετραετία, αλλά και ένα αίτημα των πολιτών να συνεχίσουμε, χωρίς αλαζονεία, σκύβοντας το κεφάλι, δουλεύοντας σκληρά, στο δρόμο τον οποίο χαράξαμε» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Φθιώτιδα, μιλώντας σε πολίτες στα Καμμένα Βούρλα και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη τους στη Ν.Δ. στις εκλογές.

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που δώσατε στη μεγάλη μας παράταξη. Το 41% είναι εντολή για επιτάχυνση των μεγάλων αλλαγών και για παρεμβάσεις, οι οποίες θα κάνουν διαρκώς τη δική σας καθημερινότητα καλύτερη. Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό το μήνυμα το έχω ενστερνιστεί  απόλυτα και εγώ και οι συνεργάτες μου και ξέρουμε ότι πρέπει να τρέξουμε ακόμη πιο γρήγορα την υλοποίηση των μεγάλων αλλαγών. Γιατί τελικά εσείς θα είστε οι κριτές της πολιτικής, την οποία εφαρμόζουμε» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός νωρίτερα παρέστη στην εκδήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης και επέκτασης του Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου.  «Η επένδυση η οποία γίνεται εδώ δεν δίνει απλά τη δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες να φύγουν από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς προορισμούς, είτε στην Εύβοια είτε στις Σποράδες, αλλά δίνει τη δυνατότητα και στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Περιφέρεια δηλαδή συνολικά της Στερεάς και ειδικά στη Φθιώτιδα, να υποδεχθεί και επισκέπτες καθώς πια το λιμάνι θα μπορεί να είναι προσβάσιμο σε μικρά και σε μεσαία κρουαζιερόπλοια» τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας για… «μία πραγματική κοσμογονία στις επενδύσεις στις λιμενικές μας υποδομές» από την κυβέρνηση. «Μία κοσμογονία που θα έλεγα, άργησε» πρόσθεσε.

«Καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της δεύτερης κυβερνητικής μας θητείας περνάμε πια από τη φάση της ωρίμανσης, της κατασκευής, στη φάση της παράδοσης σημαντικών έργων υποδομής που αλλάζουν την όψη της χώρας συνολικά. Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου είναι μόνο ένα τέτοιο παράδειγμα από τα πολλά έργα τα οποία θα παραδοθούν τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Μπράλος – Άμφισσα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ

Στο μεταξύ, αιφνιδιαστική επίσκεψη έκανε ο κ. Μητσοτάκης σε σούπερ μάρκετ της περιοχής των Καμένων Βούρλων. Κατά την αναχώρησή του, χωρίς προειδοποίηση επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ για να διαπιστώσει, αν εφαρμόζονται τα κυβερνητικά μέτρα.

mitsotakis sm

mitsotakis sm

mitsotakis sm

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους, ενώ έκανε μία περιήγηση στα ράφια με τα προϊόντα για να δει τις τιμές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4