Media

Τέτα Καμπουρέλη: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας

“Ας λέει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μία χαρά” δηλώνει η Τέτα Καμπουρέλη.

Τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και τον πρώην σύζυγο της, Βασίλη Γκουρούση εστίασε η Τέτα Καμπουρέλη στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο Πρωινό ΣουΣου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη στο OPEN.

«Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Αν ήταν να αποκαλύψω κάτι, θα μπορούσα σε οποιαδήποτε συνέντευξή μου να πω τα πάντα.

Τώρα αν ο πρώην σύζυγός μου έχει μία κοπέλα που είναι 29 ετών είτε είναι 49 χρονών, είτε συζεί είτε όχι είτε είναι παντρεμένος είτε δεν, είναι σκασίλα μου» δήλωσε η γνωστή επιχειρηματίας υπογραμμίζοντας, μάλιστα, πως «ας λέει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μία χαρά και δεν με πειράζει ό,τι και να λέει».

«Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει.

Δεν ισχύει αυτό που λέει (σ.σ. ο Βασίλης Γκουρούσης), τελευταία δεν έχουμε επικοινωνία και είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου.

  

Τελευταία δεν επικοινωνούμε καθόλου» δηλώνει, επίσης, η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Disney+: Διαθέσιμη η σειρά «On the edge World Cup Ski Racing» – Απολαύστε τις προπονήσεις και τους αγώνες κορυφαίων αθλητών
Η σειρά, προσφέρει στους φίλους του αθλήματος μια αυθεντική, αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια για το τι πραγματικά απαιτείται για να αγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο του αλπικού σκι
Disney+: Διαθέσιμη η σειρά «On the edge World Cup Ski Racing» – Απολαύστε τις προπονήσεις και τους αγώνες κορυφαίων αθλητών
Ντίνος Σιωμόπουλος – Στέλλα Γκαντώνα: Η αντίδρασή τους στα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη – «Κάποιος πέταξε μια μπαρούφα»
«Σώνει και καλά να χωρίσει η Ελένη με τον Μάκη, άντε από ‘δω!» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με την Στέλλα Γκαντώνα να συμπληρώνει: «Ο καθένας λέει ότι του 'ρχεται»
Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα