Αθλητικά

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έμεινε εκτός τελικού στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έμεινε εκτός τελικού στα 50 μέτρα ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε στην 5η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς, καταλαμβάνοντας την 10η θέση συνολικά με 21.21.

Κάπως έτσι ο αθλητής του Άκη Οικονόμου δεν κατάφερε να προκριθεί στον «μεγάλο» τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη(07/12) στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Για την ιστορία κορυφαίος στους ημιτελικούς ήταν ο Βρετανός Μπεν Πράουντ με 20.66, ακολουθούμενος από τον Ιταλό Λορέντζο Τζατσέρι (20.85).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέιβιντ Κόουτ: Ο πρώην διαιτητής της Premier League δήλωσε ένοχος για άσεμνο βίντεο με ανήλικο
Είχε απασχολήσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη, όταν -σε video που είχε κυκλοφορήσει- είχε εμφανιστεί να κάνει υποτιμητικά σχόλια για τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ
Ο Ντέιβιντ Κόουτ (ΦΩΤΟ Credit Image: © Paul Terry