Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προχώρησε σε μία δήλωση για τα επεισόδια στο Ρέντη που είχαν σαν αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με δήλωσή του τονίζει πως ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ μετά τα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

“Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

“Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου”, προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου και συμπληρώνει:

“Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα”.

Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του αστυνομικού και τη στάση της Αστυνομίας, με τους Πειραιώτες να καταγγέλλουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τις ενέργειες της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8
Ο Μαρινάκης εξήγησε το ασυμβίβαστο: Όσο διάστημα κάποιος θα είναι υπουργός δεν θα μπορεί να είναι βουλευτής - Θα επανέρχεται σε περίπτωση ανασχηματισμού
Πως σκέφτεται το ασυμβίβαστο η κυβέρνηση μετά την πρόταση του πρωθυπουργού - Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Κώστα Καραμανλή
θέσεις υπουργών
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
22
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο