Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του 18χρονου, που ομολόγησε ότι αυτός πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, έκανε μια ανάρτηση δίνοντας συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Γιάννης Οικονόμου, υπογραμμίζει σε δήλωσή του στο Twitter πως «η ΕΛΑΣ κατάφερε πολύ γρήγορα – με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα – να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη».

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη την ΕΛΑΣ για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς, όπως σημειώνει, ο δράστης ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, που κατάφερε πολύ γρήγορα – με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29