Αθλητικά

Οπαδός της Μπενφίκα μαχαιρώθηκε στο γήπεδο μπροστά στις κόρες του

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Μπενφίκα ενάντια στην Άβες για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αφού ένας οπαδός των γηπεδούχων μαχαιρώθηκε στο γήπεδο μπροστά στις κόρες του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Record» ένας οπαδός της Μπενφίκα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στο παιχνίδι της Μπενφίκα απέναντι στην Άβες, μαχαιρώθηκε για-άγνωστο ακόμη λόγο-μπροστά στις κόρες του, με τον ίδιο ωστόσο να βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο άνδρας είναι σε σταθερή κατάσταση, με το περιστατικό ωστόσο να προκαλεί σοκ.

Για την ιστορία η Μπενφίκα επικράτησε στο παιχνίδι με σκορ 4-1, ωστόσο όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη είδηση επισκίασε το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα