Ελλάδα

Κολωνός: Έξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς σε πλατεία στη Λένορμαν

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία έπειτα από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου (20.1.2024) στον Κολωνό κα συγκεκριμένα σε πλατεία της Λένορμαν

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν έξι άτομα για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου δύο κατηγορούμενοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συνεπλάκησαν με άλλα άτομα και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Από τις αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε το επίμαχο αυτοκίνητο κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας, ενώ μέσα στην αποθήκη εντοπίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι.

Από έρευνα στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας, 3 ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Επαγγελματικό» χτύπημα «βλέπουν» πίσω από την έκρηξη στην τράπεζα της Θεσσαλονίκης - Ανέλαβε τις έρευνες το ελληνικό FBI
Οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την έκρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο, και πάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στην οποία είχε χάσει τη ζωή της μία 39χρονη
Αυτοκίνητα