Ελλάδα

Τροχαίο στη Συγγρού: Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα όπου επέβαινε μία οικογένεια

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της εξόδου για τη Λεωφόρο Αμφίκλειας, το μεσημέρι της Κυριακής (31.03.24).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο στη Συγγρού, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός ενός ΙΧ μαύρου χρώματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στις μπάρες της λεωφόρου.

Συγκρούστηκε δε με άλλο ΙΧ, όπου επέβαινε μία οικογένεια με ένα μικρό παιδί.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελαφρά τραυματίες.

 

Στο σημείο του τροχαίου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 89χρονος «πιστολέρο» είχε κάνει πρόβα τις ένοπλες επιθέσεις του σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – «Αν ήθελα να σκοτώσω, μπορούσα να το κάνω έυκολα»
«Ήθελα να τουφεκίσω τους υπαλλήλους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Στρασβούργο γιατί και εκεί με κορόιδευαν - Αγόρασα τα όπλα από Ρομά στο χωριό μου» ανέφερε ο 89χρονος - Αναλυτικά όσα είπε στους αστυνομικούς
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
«Βολές» του πρωτοδικείου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ: «Από τον Οκτώβριο 2025 δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός»
Η Πολιτεία δεν έχει έως σήμερα διαθέσει το ανάλογο προσωπικό για το Πολιτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου, αφήνοντάς το να λειτουργεί με τεράστιο κενό ασφαλείας, ως ξέφραγο αμπέλι
Ο 89χρονος κατά την μεταφορά του στα δικαστήρια