Αγορές

Παγώνει η Μόσχα τις χρηματιστηριακές συναλλαγές σε ευρώ και δολάριο

Η κορυφαία χρηματοπιστωτική αγορά της Ρωσίας, το Χρηματιστήριο της Μόσχας, ανακοίνωσε σήμερα (12.6.2024) ότι θα σταματήσει τις συναλλαγές συναλλάγματος σε δολάρια και ευρώ.

Το ρωσικό χρηματιστήριο πάγωσε τις συναλλαγές σε δολάριο και ευρώ ως απάντηση στον νέο μεγάλο γύρο κυρώσεων που επέβαλαν σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το χρηματιστήριο αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή του, ότι οι συναλλαγές μετοχών και οι συναλλαγές στην αγορά χρήματος που διακανονίζονται σε δολάρια και ευρώ θα σταματήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αγορές
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αγορές: Περισσότερα άρθρα
Οι επενδυτές του πετρελαίου φεύγουν από την αμερικανική αγορά καθώς το πλεόνασμα πλησιάζει και ο κίνδυνος κυρώσεων μειώνεται
Οι αγορές πετρελαίου έχουν επιστρέψει στην υποτίμηση των κινδύνων των κυρώσεων, με τα βαρέλια να παραμένουν μέχρι στιγμής ανεπηρέαστα, λένε επενδυτές
Oil pump cold winter and snow. Back light, white cloudy and blue sky background, sunlight