Αθλητικά

Ολυμπιακός: «Έρχεται σήμερα ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ» σύμφωνα με τους Δανούς

Στην τελική ευθεία εμφανίζεται να μπαίνει στον Ολυμπιακό η προσπάθεια απόκτησης του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Δανία, πατρίδα του 33χρονου επιθετικού.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, έρχονται δημοσιεύματα από την Δανία για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες στην προσπάθεια των Πειραιωτών.

Η εφημερίδα “Tipsbladet” από τη Δανία αναφέρει πως ο παίκτης αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Συμφωνία με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Μπρέθγουεϊτ ήταν έτοιμος χθες (17.07.2024) να υπογράψει στην Γκρέμιο, αλλά ο Ολυμπιακός “επέστρεψε” τα μεσάνυχτα με καλύτερη προσφορά και απέσπασε το “ναι” του παίκτη, ο οποίος νωρίτερα -μέσα στην ημέρα- είχε μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ