Κόσμος

Μεξικό: Κρεμάστηκαν από τα 75 μέτρα μετά τη διακοπή παιχνιδιού από καταιγίδα

Στιγμές τρόμου έζησαν αρκετοί ανυποψίαστοι σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό, όταν καταιγίδα σταμάτησε τη λειτουργία ενός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι που βρισκόντουσαν πάνω σε κούνιες να κρεμαστούν στο κενό για αρκετή ώρα.

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ένας από τους ανθρώπους που κόλλησαν στις κούνιες του θεματικού πάρκου «Six Flags» στο Μεξικό και ενώ βρεχόντουσαν σε ύψος 75 μέτρων.

Άνθρωπος που βίωσε τη «φρίκη» αποκάλυψε πως κρεμόντουσαν στο κενό για τουλάχιστον 10 λεπτά ενώ έβρεχε ακατάπαυστα.

«Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε, φαίνονται αρκετοί άνθρωποι να κρατιούνται σφιχτά από τις αλυσίδες του παιχνιδιού ενώ βρέχει έντονα και φυσάει.

Οι περισσότεροι από αυτούς φορούν χειμωνιάτικα ρούχα και κοιτούν στο κενό για να καταλάβουν το τι συμβαίνει. Η θέα είναι τρομακτική αφού η καταιγίδα έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό και δεν υπάρχει πολύ καλή ορατότητα.

Ακριβώς από κάτω τους, το τρενάκι του πάρκου συνεχίζει να κινείται με ταχύτητα στις ράγες.

Η Six Flags Mexico μετά το περιστατικό εξήγησε πως το προσωπικό του θεματικού πάρκου ακολούθησε τα πρωτόκολλα που έχει επιβάλλει ο κατασκευαστής του παιχνιδιού «Sky Screamer».

Μετά από λίγα λεπτά όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Το παιχνίδι μεταφέρει του επιβάτες σε ύψος σχεδόν 75 μέτρων και με ταχύτητα 60 χιλιομέτρων ώστε όσοι θέλουν να απολαύσουν σε μία γρήγορη κούρσα την θέα προς τη πόλη του Μεξικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ «επιστρέφει» στην εκεχειρία μετά το μπαράζ επιθέσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα – «Πάγωσε» η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας
Τα σχέδια εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ φαίνεται ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τιναχτούν στον αέρα
Πυκνοί καπνοί έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Μουσείο του Λούβρου: Αυτά είναι τα κοσμήματα που εκλάπησαν μετά τη θεαματική ληστεία – Σώθηκε το «καταραμένο» διαμάντι
Η λεία, ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας, περιλαμβάνει οκτώ εξαιρετικά κοσμήματα που αφηγούνται την ιστορία των βασιλισσών και αυτοκρατειρών της Γαλλίας, τα οποία κλάπηκαν μέσα σε μόλις 7 λεπτά από τη Γκαλερί Απόλλων
Κολιέ και σκουλαρίκια με σμαράγδια από το σετ κοσμημάτων της Μαρίας-Λουίζας
Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων
Οι εικόνες δείχνουν έναν από τους διαρρήκτες τη στιγμή που κλέβει τα κοσμήματα στο Λούβρο - Η λίστα των κλεμμένων αντικειμένων αποκαλύφθηκε από το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού
Στιγμιότυπο από το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο Λούβρο, όταν ο ληστής κλέβει τα κοσμήματα