Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδικάζει την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων»

Την τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την Άγκυρα καταδικάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας TUSAS στην Άγκυρα καταδίκασε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Καταδικάζω έντονα τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια απευθύνονται στις οικογένειες των θυμάτων».

Ο μέχρι τώρα απολογισμός από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Αεροπορικής και Διαστημικής Βιομηχανίας στην Τουρκία (TUSAS) το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10/2024) είναι έξι νεκροί και 14 τραυματίες.

Νεκροί είναι και οι δύο από τους τρεις δράστες, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την Τουρκία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 27
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8