Κόσμος

Κάι Τραμπ: H εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τη βραδιά της εκλογικής νίκης του

Τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο εκλογικό πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο μετά την συντριπτική νίκη του επί της Κάμαλα Χάρις ποκαλύπτει σε vlog η εγγονή του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Κάι Τραμπ.

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για αυτόν. Πιστεύω ότι το αξίζει περισσότερο από τον καθένα σε όλο τον κόσμο. Και πραγματικά κουράστηκε πολύ γι’ αυτό καθημερινά τα τελευταία 8 χρόνια» λέει η 17χρονη Κάι Τραμπ εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η Κάι Τραμπ κατέγραψε τις στιγμές που οδήγησαν στη νίκη του Ντόναλντ επί της Καμάλα Χάρις και μιλάει για τη συγκινητική στιγμή που έμαθαν ότι ο παππούς της θα γίνει επίσημα ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το βίντεο ξεκινά με την 17χρονη Κάι να ακούει το τραγούδι «Money, Money, Money» των Abba με την ίδια να εξηγεί ότι το βάζει κάθε φορά που περνάει την πύλη της έπαυλης του Τραμπ.

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο παρακολουθούσαν την εκλογική βραδιά από τέσσερις τηλεοράσεις ενώ είχαν ξεκινήσει να ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος όταν κλήθηκε να φωτογραφηθεί με την οικογένειά του, φώναξε και τον Έλον Μασκ να ποζάρει δίπλα τους.

«Πρέπει στη φωτογραφία να είναι και ο Έλον με το παιδί του, το πανέμορφο αυτό αγόρι» ακούγεται να λέει ο Τραμπ.

Το βίντεο συνεχίζεται από το συνεδριακό κέντρο στο Παλμ Μπιτς, όπου η Κάι συνάντησε τους φίλους της. «Πιστεύω ότι τα καταφέραμε» ακούγεται να λέει η εγγονή του Τραμπ.

Στο ίδιο βίντεο η 17χρονη εξομολογείται πώς ο Ντόναλντ Τραμπ την ενέπνευσε: «Μεγαλώνοντας ήθελα να είμαι σαν αυτόν, να πολεμάω σαν αυτόν, να μην παίρνω ρεπό και να εργάζομαι καθημερινά, να κουράζομαι όπως αυτόν και αυτό είναι κάτι απίστευτο».

Η Κάι παραδέχτηκε ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι ο Τραμπ κέρδισε την Πενσιλβάνια – μια κρίσιμη πολιτεία – που του χάρισε αρκετές εκλογικές ψήφους. 

Η Κάι Τραμπ αποκάλεσε τον παππού της «ένα τόσο απίστευτο και μοναδικό άτομο» που «αγωνίζεται κάθε μέρα για την Αμερική».

«Νομίζω ότι θα κάνει καταπληκτική δουλειά. Του αξίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σε ολόκληρο τον κόσμο, θα σκίσει και θα κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη» καταλήγει στο vlog της η Κάι Τραμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο στρατός της Ολλανδίας άνοιξε πυρ κατά drones που εντοπίστηκαν πάνω από αεροπορική βάση
Οι ολλανδικές ένοπλες δυνάμεις άνοιξαν πυρ για να εξουδετερώσουν πολλά drones που πετούσαν παράνομα πάνω από τη βάση Φόλκελ (Volkel), κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters
Patriot system
Σύνοδος G20 στη σκιά του μποϊκοτάζ από τον Τραμπ και την ένταση για την Ουκρανία
Η σύνοδος του Γιοχάνεσμπουργκ ξεκινά με τις ηχηρές απουσίες των Ντόναλντ Τραμπ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ, σε μια στιγμή έντονων διπλωματικών τριβών και συζητήσεων για το αμερικανικό σχέδιο σχετικά με την Ουκρανία
Η G20 στη Νότια Αφρική
«Freebirth»: Πώς ένα κίνημα «φυσικού τοκετού» συνδέεται με θανάτους βρεφών
Μια εκτεταμένη έρευνα του Guardian αποκαλύπτει πώς γυναίκες έχασαν τα παιδιά τους αφού παρασύρθηκαν από εξιδανικευμένες ιστορίες τοκετών χωρίς μαίες και γιατρούς, που προωθούνται από τη Free Birth Society
Ποδαράκια μωρού
Ανάλυση Politico: Έξαλλη η Ευρώπη με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο»
Η αμερικανική πρόταση να επωφεληθεί από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία απειλεί να τινάξει στον αέρα μήνες διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία
O Steve Witkoff 10
The Economist: Πώς οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλουν στην Ουκρανία ένα συγκεχυμένο και «σκοτεινό» σχέδιο ειρήνης
Το έγγραφο που διαπραγματεύτηκαν κρυφά Αμερικανοί και Ρώσοι απεσταλμένοι ωθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μια πολιτική γωνία, ενώ η Μόσχα φαίνεται να βγαίνει κερδισμένη
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι