Κόσμος

Τίρανα: Νεκρός 14χρονος μαθητής από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή σημειώθηκε κοντά σε σχολείο στα Τίρανα χθες, Δευτέρα (18.11.24).

Ο 14χρονος μαθητής έπεσε νεκρός από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, κοντά στο σχολείο «Φαν Νόλι» στα Τίρανα, ενώ δύο ακόμη ανήλικοι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο 14χρονος δέχθηκε επίθεση από τρεις συνομηλίκους του, με τους οποίους φέρεται να καβγάδιζε.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από προσβολές και στη συνέχεια ένας από τους δράστες τράβηξε μαχαίρι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 14χρονο στην καρδιά και την κοιλιά.

Ο μαθητής προσπάθησε να φτάσει πίσω στο σχολείο του για βοήθεια, αλλά κατέρρευσε στην είσοδο, ενώ οι συμμαθητές του προσπάθησαν – χωρίς αποτέλεσμα – να σταματήσουν την αιμορραγία.

Έτσι, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακόμη ένας 14χρονος μαθητής, φίλος του θύματος, τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο βασικός ύποπτος, επίσης 14 ετών, φέρει τραύμα στο χέρι και βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ το περιστατικό φέρνει ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για αποτελεσματικότερη πρόληψη της νεανικής βίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
18χρονος Γάλλος έγλειψε γλειφιτζούρι και το ξανάβαλε στον αυτόματο πωλητή στη Σιγκαπούρη - Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης
Ο Γάλλος ο οποίος διαθέτει φοιτητική βίζα στη Σιγκαπούρη, κινδυνεύει με την επιβολή ποινής φυλάκισης έως και τριών μηνών και προστίμου για διατάραξη της δημόσιας τάξης
γάλλος
Πούτιν σε Αραγτσί: Η Ρωσία θα κάνει το παν για τα συμφέροντα του Ιράν και για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή
«Ελπίζουμε ότι ο ιρανικός λαός θα αντέξει τη αυτή τη δύσκολη περίοδο» είπε ο Ρώσος πρόεδρος στον υπουργό Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Ο Αμπάς Αραγτσί (αριστερά) με τον Βλαντίμιρ Πούτιν (δεξιά)
Ανανεώθηκε πριν 3 λεπτά
Μόναχο: Διανομέας πήδηξε πάνω στο καπό μιας Porsche για να αποφύγει σκυλιά, δικαστήριο τον αθώωσε για τις ζημιές
Δικαστήριο έκρινε ότι ένας διανομέας που τρόμαξε από τα σκυλιά ενός πελάτη και πήδηξε στο καπό της Porsche του, δεν υποχρεούνται να του καταβάλει έξοδα επισκευής
Δικαστήριο στο Μόναχο