Ελλάδα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων για να καταθέσει μηνύσεις – Και τρίτη μήνυση από τον πατριό της

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων βρίσκεται το μεσημέρι της Πέμπτης (21.11.24) η Ειρήνη Μουρτζούκου προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση των πέντε βρεφών που πέθαναν παρουσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η Ειρήνη Μουρτζούκου φαίνεται να βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αμπελοκήπων προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να στρέφονται εναντίον της μητέρας της και του πατριού της. 

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του πατριού της 24χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, έχει καταθέσει την τρίτη κατά σειρά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, έτσι δεν αποκλείεται η Ειρήνη Μουρτζούκου να συλληφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι στην Ηλεία - «Καλό παράδεισο άγγελέ μου»
Η άτυχη μητέρα, που δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της επιφύλαξε η μοίρα, προσπαθεί με δάκρυα στα μάτια να βρει το κουράγιο για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο
Ηλεία: Η ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι – «Καλό παράδεισο άγγελέ μου» 15
«Τα παιδιά βγαίνουν στους δρόμους με τα πατίνια χωρίς να ξέρουν τους κανόνες για την οδική ασφάλεια» λένε οι ειδικοί - Τι προβλέπει ο ΚΟΚ
«Πρέπει να υπάρχει έλεγχος στους δρόμους, καθώς δεν μπορούν να κινούνται ανεξέλεγκτα και όλοι οφείλουν να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» λέει στο newsit.gr o πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτικών Δυτικής Αττικής
Ηλεκτρικά πατίνια 6