Αθλητικά

Απρόοπτο με Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό, θεραπεία για Τζούρισιτς

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Σέρβο

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έμεινε εκτός προπόνησης στον Παναθηναϊκό στο πρόγραμμα της Πέμπτης (1/5/25), με τον διεθνή Σέρβο μέσο να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. 

Συγκεκριμένα στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν προπονήθηκε, όπως και ο Φίλιπ Τζούριτσιτ, ο οποίος ακολούθησε για ακόμη μια μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την πλευρά του ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, και ολοκληρώθηκε με κομμάτι τακτικής και παιχνίδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα