Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την ποινή του Αντονί Μαρσιάλ σε δύο αγωνιστικές. Έτσι, ο Γάλλος σταρ είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΑΕΚ και μείωσε την ποινή του Αντονί Μαρσιάλ κατά μία αγωνιστική με αποτέλεσμα εκείνος να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που θα κρίνει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσιάλ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το ξύλο που είχε πέσει μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο Ματίας Αλμέιδα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Γάλλου τόσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena όσο και σ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.