Ο Παναθηναϊκός έμαθε όλους τους πιθανούς αντιπάλους θα βρει απέναντί του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους «πράσινους» να ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον 2ο προκριματικό.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα μπει στην κλήρωση ως ανίσχυρος κάτι που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ρέιντζερς, Σάλτσμπουργκ, Βικτόρια Πλζεν στις 18 Ιουνίου, στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» προκριθούν στον 3ο προκριματικό, τότε υποψήφιες θα είναι οι Μπενφίκα, Φέγενορντ, Φενέρμπαχτσε και Νις. Για την ώρα απομένουν δύο θέσεις ακόμα που θα συμπληρωθούν μόλις ολοκληρωθεί ο 2ος προκριματικός γύρος.