Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στην Ελλάδα – Στην Πάρο για διακοπές ο Αργεντινός προπονητής

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ χαλαρώνει στο ελληνικό νησί

Μπορεί η συνεργασία του με την ΑΕΚ να ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα αγάπησε τη χώρα μας και επέστρεψε για καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Ματίας Αλμέιδα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Πάρο, όπου φιλοξενείται από έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Αλμέιδα διαμένει στο ξενοδοχείο “Sunset Hotel Naoussa”, το οποίο έχει δημιουργήσει ο Ιγκλέσιας στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα, ο Αργεντινός προπονητής ανάρτησε σχετική φωτογραφία στα social media, ευχαριστώντας τον Ιγκλέσιας για τη φιλοξενία και αποκαλύπτοντας την επιστροφή του στην Ελλάδα για διακοπές.

almeida igklesias instagram
Ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ματίας Ιγκλέσιας

“Τι όμορφο να σε βλέπω και να απολαμβάνω τον χώρο σου!” σχολίασε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα