Αθλητικά

Οι παίκτες των Θάντερ δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις σαμπάνιες στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα στο NBA

Χρησιμοποίησαν μέχρι και τα δόντια τους, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν “θύματα”

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατέκτησαν το ιστορικό πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας στο NBA, μετά τη νίκη τους επί των Ιντιάνα Πέισερς (103-91), στο game 7 των τελικών.

Μια άκρως νεανική ομάδα, που δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει. Με μέσο όρο ηλικίας τα 25,6 χρόνια, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι η πρωταθλήτρια ομάδα με τον δεύτερο μικρότερο μέσο όρο της ιστορίας, πίσω μόνο από τους Μπλέιζερς του 1977.

Η… απειρία αυτή των παικτών των Θάντερ, φάνηκε μόνο στους πανηγυρισμούς τους και όχι εντός παρκέ. Αφού το “γιόρτασαν” μπροστά στους οπαδούς τους, οι θριαμβευτές πήγαν στα αποδυτήρια του “Paycom Center”, για να ξεκινήσουν ένα νέο “πάρτι” τους με το “παραδοσιακό” άνοιγμα της σαμπάνιας και το σχετικό μπουγέλο.

Κάπου εκεί, όμως, το… πράγμα δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι νέοι πρωταθλητές NBA. Οι εικόνες, από τις προσπάθειες που έκαναν για να ανοίξουν τις σαμπάνιες, απλά προκαλούν το γέλιο.

Κάποιοι από αυτούς “έδειχνα” προς κάποιο συμπαίκτη ή την κάμερα (σ.σ. κίνδυνος τραυματισμού σε περίπτωση που κάποιος φελλός έβγαινε). Άλλοι, κοίταζαν το μπουκάλι, μπας και διαπιστώσουν, γιατί δεν ανοίγει. Ένας μάλιστα, έβαλε μέχρι και τα δόντια του για να βγάλει εντελώς το ασημένιο περιτύλιγμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιο… παρατράγουδο, ενώ ο Τσετ Χόλμγκρεν τους έκανε κάποια γρήγορα μαθήματα. Για καλή τους τύχη, όλοι οι παίκτες των Θάντερ φορούσαν μάσκες για σκι και snowboard.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα