Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Απρόοπτο στην στρατιωτική παρέλαση στο Παρίσι – Άλογο σωριάστηκε στο έδαφος

Κόπηκε η ανάσα όσων παρακολουθούσαν την παρέλαση όταν είδαν το άλογο να καταρρέει

Μια εικόνα που δεν βλέπουμε συνήθως σε παρελάσεις. Στη Γαλλία,  ένα άλογο της Γαλλικής Ρεπουμπλικανικής Φρουράς έπεσε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την Ημέρα της Βαστίλης στη λεωφόρο Champs-Elysees στο Παρίσι. 

Η στρατιωτική παρέλαση που έγινε για την εθνική εορτή της Γαλλίας της 14ης Ιουλίου, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και φαντασμαγορική με αεροπλάνα να χρωματίζουν τον ουρανό με τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας και στρατιώτες να παρελαύνουν κατά μήκος του εντυπωσιακού δρόμου στα Ηλύσια Πεδία. 

Το απρόοπτο όμως δεν άργησε να συμβεί όταν ένα άλογο της Γαλλικής φρουράς σωριάστηκε στο έδαφος, ρίχνοντας κάτω και τον αναβάτη του ο οποίος όπως και το άλογο δεν χτύπησαν και γρήγορα ξαναστάθηκαν στα πόδια τους.

Βέβαια αυτό δεν ήταν το μόνο απρόοπτο με άλογο. Ακόμα ένα άρχισε να «αλωνίζει» μόνο του στην μέση της παρέλασης προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι για τον θάνατο του μωρού τους μια Βρετανίδα αριστοκράτισσα και ο εραστής της - Έβαλαν τη σορό σε σακούλα, βρήκαν πλακούντα στο αυτοκίνητό τους
Το ζευγάρι, που ζούσε στο περιθώριο, προσπάθησε να κρύψει τη γέννηση της Βικτόρια επειδή η πρόνοια τους είχε ήδη πάρει τα άλλα τέσσερα παιδιά τους
Η Κόνστανς Μάρτεν και ο σύντροφός της, Μαρκ Γκόρντον