Lifestyle

Σοφία Βογιατζάκη για τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν ένα μήνα σε κώμα, είχε γεμίσει το κεφαλάκι της αίμα»

«Το θέμα είναι να φεύγουν οι άνθρωποι με αξιοπρέπεια» λέει μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε εκ νέου στην απώλεια της μητέρας της και περιέγραψε μια σειρά από δύσκολες στιγμές που βίωσε στο πλευρό της. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα “On Time Σαββατοκύριακο” η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για μια σειρά από στιγμές που είναι αδύνατον να φύγουν από το μυαλό της.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Μαμά μου” στην οποία ανέλαβε να υποδυθεί τη μητέρα της Νίκης Λάμη, η Σοφία Βογιατζάκη ρωτήθηκε αν πήρε και κάποια στοιχεία από τη δική της μητέρα, μιας και είναι νέα για μητέρα της συμπρωταγωνίστριάς της, ώστε να ενσαρκώσει τον ρόλο.

Η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε: «Κι όμως, αν την είχα κάνει στα 20 μου, θα μπορούσε να είναι κόρη μου. Επειδή δεν μου φαίνεται; Κι όμως, διανύω τα πρώτα “ήντα” μου. Αυτός ο ρόλος και αυτή η παράσταση, η πολύ ωραία πρόταση, ήρθε από τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σαφώς έβαλα στο ρόλο μου πολλά στοιχεία από τη δική μου μητέρα και από φίλες μου που είναι μαμάδες».

Όσον αφορά το αν υπήρξε κάποια στιγμή στην παράσταση που αισθάνθηκε την παρουσία της μητέρας της και ότι την κρυφοκοιτάζει, η ίδια σημείωσε ότι «Πάντα το νιώθω. Σε όλη την παράσταση είναι δίπλα μου η μαμά μου και ο πρώτος μου υπέροχος δάσκαλος, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Άκης Δαβής, που έφυγε νωρίς. Είναι μαζί μου σε κάθε παράσταση, από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Τους νιώθω, τους αισθάνομαι και είναι εκεί».

Αναφερόμενη, μάλιστα, στη μητέρα της, η οποία μετά το εγκεφαλικό που πέρασε έμεινε για έναν μήνα στο νοσοκομείο, πριν χάσει τη ζωή της, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι αυτό που έζησε η Σοφία Βογιατζάκη θα ήταν πιο δύσκολο. Η ίδια υπογράμμισε: «Ναι, έτσι είναι. Ήταν ένα μήνα σε κώμα, είχε γεμίσει το κεφαλάκι της αίμα. Το θέμα είναι να φεύγουν οι άνθρωποι με αξιοπρέπεια. Δηλαδή έλεγα προς το τέλος: “Θεούλη μου, αν υπάρχει η πιθανότητα να ξυπνήσει να βελτιωθεί, να γίνει καλά, βοήθησε την. Εάν όχι, παρ’ τη να ηρεμήσει, να ησυχάσει, να μην ταλαιπωρείται». 

Στην ίδια συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε ότι δεν χάνει βάρος για λόγους ομορφιάς αλλά για να μην έχει θέματα με την υγεία της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα