Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη με wild card στο τουρνουά του Σινσινάτι

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αποφύγει τα προκριματικά

Η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό του 1000αριού τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, έχοντας εξασφαλίσει την απαραίτητη wild card.

Αυτό σημαίνει πως η Μαρία Σάκκαρη δεν θα χρειαστεί να συμμετέχει στα προκριματικά και θα βρεθεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Σινσινάτι, μια διοργάνωση η οποία ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Αυγούστου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά στην πόλη των ΗΠΑ θα είναι μια ευκαιρία η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να ετοιμαστεί για το US Open, το οποίο ακολουθεί στις 24 του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο72 του κόσμου έχοντας σημειώσει μικρή άνοδο το τελευταίο διάστημα και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα