Αθλητικά

Παναθηναϊκός για Μπούτα: «Δεν τελεσφόρησαν οι διαπραγματεύσεις»

Οι «πράσινοι» πήραν θέση για την υπόθεση του 28χρονου δεξιού μπακ

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του θέλησε να τοποθετηθεί για το ναυάγιο της μεταγραφής του Αουρέλιο Μπούτα, ο οποίος παρότι ήρθε στη χώρα μας, «κόπηκε» στα ιατρικά και δεν θα γίνει παίκτης της ομάδας.

Η είδηση η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής (3/8/25) ξάφνιασε αρκετούς, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε ξεχωρίσει τον Μπούτα με τον 28χρονο να αποτελεί τον αντι – Βαγιαννίδη στο ρόστερ της ομάδας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να τοποθετείτε δημόσια.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι οι διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αουρέλιο Μπούτα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν τελεσφόρησαν. Οτιδήποτε άλλο δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα