Ελλάδα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 40χρονος πέθανε την ώρα που καθόταν σε καφενείο

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Κρήτη, την ώρα που έπινε τον καφέ του με φίλους σε καφενείο σε χωριό στο Ηράκλειο.

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (03.09.2025) στις Γκαγκάλες στο Ηράκλειο, όταν ένας 40χρονος άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά μέσα σε καφενείο του χωριού, μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες.

Σύμφωνα με το creta24, οι παρευρισκόμενοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα αναίσθητο, καθισμένο σε καρέκλα, χωρίς να ανταποκρίνεται και χωρίς να έχει σφυγμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα - Κύματα αστάθειας μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου «βλέπει» ο Μαρουσάκης
«Οι ενδείξεις θέλουν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου κατα περιόδους να επηρεαζόμαστε από κύματα αστάθειας» τονίζει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος
ανθρωποι με ομπρέλες