Πολιτική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακύρωσε τη λειτουργία του κόμματός του πριν προσχωρήσει στη ΝΔ

Μαζί του προσχωρούν στη ΝΔ και οι στενοί του συνεργάτες από το κόμμα που είχε ιδρύσει

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε και επίσημα στη Νέα Δημοκρατία και συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή Live News, ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν πάει στο Μαξίμου και στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πήγε στον Άρειο Πάγο και ακύρωσε την λειτουργία του κόμματός του που είχε το όνομα «Δημοκράτες».

Μετά έφτασε στο Μαξίμου με στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι επίσης προσχωρούν, με την διευθύντριά του, τον γραμματέα, τον ηθοποιό τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος βγήκε πρώτος στις ευρωεκλογές.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος στον νότιο τομέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
9
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50