Η 2η αγωνιστική της League phase του Champions League ολοκληρώνει απόψε (01.10.2025) το δεύτερό της «βήμα», έχοντας στο αγωνιστικό της πρόγραμμα ένα “μεγάλο” ματς για τον Ολυμπιακό.
Μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League απέναντι στην Πάφο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα βρεθεί την πρώτη βραδιά του Οκτωβρίου (22:00) στο Λονδίνο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ισχυρή Άρσεναλ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν συνιστούν το κορυφαίο ζευγάρι της αγωνιστικής, με τον τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ να χάνει το ματς κι έτσι να μας στερεί τη δυνατότητα από μια «μονομαχία» του με τον Λαμίν Γιαμάλ (σ.σ. οι δυο τους διεκδίκησαν τη Χρυσή Μπάλα για το 2025, με τον Γάλλο να την παίρνει σπίτι του).
Από τα ματς της βραδιάς, ξεχωρίζουν ακόμα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των Μάντσεστερ Σίτι (με Μονακό), Γιουβέντους (με Βιγιαρεάλ) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (με Νάπολι).
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (01.10.2025)
Καραμπάκ – Κοπεγχάγη (19:45)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Νιουκάστλ (19:45)
Άρσεναλ – Ολυμπιακός (22:00)
Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους (22:00)
Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αϊντχόφεν (22:00)
Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
Ντόρτμουντ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)
Νάπολι -Σ πόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)
Τα αποτελέσματα στα ματς της Τρίτης (30.09.2025)
Αταλάντα – Μπριζ 2-1
Καϊράτ Αλμάτι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5
Ατλέτικο Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-1
Γαλατασαράι – Λίβερπουλ 1-0
Ίντερ – Σλάβια Πράγας 3-0
Μαρσέιγ – Άγιαξ 4-0
Μπόντο Γκλιμτ – Τότεναμ 2-2
Πάφος – Μπάγερν Μονάχου 1-5
Τσέλσι – Μπενφίκα 1-0