Lifestyle

Ναταλία Λιονάκη: «Αν το παιδί κάνει κακές επιλογές, δεν ευθύνεται ο γονέας» λέει η μητέρα της μοναχής Φεβρωνίας

«Μόνη μου τρώω και μονή μου κοιμάμαι» λέει η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη στο νέο της ξέσπασμα

Η μοναχή Φεβρωνία, όπως λέγεται τώρα η Ναταλία Λιονάκη, συνεχίζει στο δρόμο που επέλεξε πριν από χρόνια. Η μητέρα της δεν μπορεί να αποδεχτεί την απόφαση της κόρης της. Σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, κινήθηκε στο ίδιος μήκος κύματος με τις προηγούμενες τοποθετήσεις της.

Χωρίς να αναφέρει ούτε μια φορά τη Ναταλία Λιονάκη ως μοναχή Φεβρωνία, η μητέρα της έκανε λόγο για μια λάθος απόφαση. Το μεγάλο της παράπονο, όπως είπε, είναι δεν την ρώτησε πριν γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Μια σειρά από σκέψεις φαίνεται να βασανίζουν την κυρία Τζένη Λιονάκη. Για το αν η ίδια θα μπορούσε να είχε αποτρέψει την απόφαση της κόρης της και αν έκανε λάθη που οδήγησαν το παιδί της, μακριά της.

«Το παράπονό μου είναι ότι δεν με ρώτησε. Πρέπει να γίνουμε μοναχοί για να ακολουθήσουμε τον Χριστό; Εγώ τον Χριστό τον έχω στην καδιά μου. Τον έμαθα από την μητέρα μου, την εκκλησία. Αν εγώ έχω αμαρτία και μπορέσεις να με συχωρέσεις, συγχώρεσε (λέει στον Θεό). Αυτό το να προσεύχεσαι με τις ώρες δεν το καταλαβαίνω», ανέφερε αρχικά η μητέρα της μοναχής Φεβρωνίας, όπως λέγεται πλέον η Ναταλία Λιονάκη.

«Μόνη μου τρώω μονή μου κοιμάμαι, εσείς σε κοινόβιο ζείτε; Είστε μοναχές; Δεν μου απάντησε. Γιατί φοράνε μαύρα; Γιατί πενθούν; Η Παναγία από τη μέρα που αναγεννήθηκε ο Χριστός έβγαλε τα μαύρα» πρόσθεσε η Τζένη Λιονάκη.

«Αυτοί γιατί φοράνε μαύρα; Μου είπε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η εκκλησία, εγώ πιστεύω στον Θεό και την Παναγία. Είμαι δίπλα της όλη τη ζωή. Δεν έχω να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι.

Αν το παιδί κάνει κακές επιλογές στη ζωή του, δεν ευθύνεται ο γονέας. Δεν της έλειψε αγάπη και η φροντίδα», είπε σε άλλο σημείο η μητέρα της μοναχής Φεβρωνίας.

«Εγώ το τηλέφωνό μου δεν το έχω αλλάξει, ούτε το σπίτι μου. Αν ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί μου θα ερχόταν. Εγώ δεν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί της. Αν αυτή είναι η επιθυμία του παιδιού μου να μην με βλέπει, έχει κάθε δικαίωμα. Εμείς οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι να οπλίσουμε το παιδί μας» είχε πει προ ημερών η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς «μάγεψε» την Αθήνα ντυμένος στα κόκκινα: Το εντυπωσιακό σόου στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο
Δύο χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στην Αθήνα, το 2023, ο Robbie Williams επισκέφτηκε ξανά τη χώρα μας και χιλιάδες κόσμου τον απόλαυσαν ζωντανά στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Ο Roobbie Williams στο Καλλιμάρμαρο
1